Sunday, July 26, 2009

Esok Monday

Exam dah mula. Empat paper esok. And perdagangan tak baca. Urggghhh. Kenapa aku setuju untuk pergi kursus tu tadiii? Bosan okayyy. Kenapa? Kenapa? Kenapa? Lagi bagus duduk rumah baca buku tadi.



Kepada yang rajin bagi komen ; kalau nampak perempuan atas ni merayau-rayau, tegur-tegur lah. Dia rabun sikit dan selalu daydream, juga tak berapa nak peduli sekeliling, sebab tu selagi tak tegur dia, selagi tu dia tak akan perasan anda siapa. And bagitau lah anda siapa, nanti takut dia lari pulak.

Oh, apa-apa pun terima kasih Kak Atikah sebab baik ambilkan gambar kita.

footnote : Header baru people! What do you think?

another footnote : Oh dan itu jeans kegemaran saya. (Perlu ke disebut?)

2 comments:

takutake said...

promote diri sendiri.
tak boleh bla.
lawa header kaw.
suke2

Nej Jalidar said...

haha
biarlah. blog aku sukahati aku lah
thanks anyway.
ah, kau dah online maknanya dah berpeluk cium dengan playstation kesayangan kau? lol