Wednesday, December 2, 2009

Love



Saya salahkan artikel ni sebab membuatkan saya obses dengan military style jacket, terutamanya Balmain dan bleached jeans. Sayang, I nak bleached jeans lah, tak jadi nak album Jet tu. Tapi kalau nak belikan sekali boleh jugak, I tak marah. Suka lagi. Haha, kau ni Nej, gedik nak mampuih aih sejak akhir akhir ni. Gigit karang. (Eh, kenapa sejak akhir akhir ni semua orang guna perkataan 'gigit' eh? Cerita New Moon tu buat semua orang ingat boleh jadi vampire ke?) Ah, kena tunggu call dari si dia lah. Byebye.

3 comments:

keCik said...

bleached jeans tu ada kt mng for rm155.

but nak jimat,diy la.

submerge jeans in a bucket with jus enough water.letak 2 cups of bleach and slosh tu mix em up.

then soak sampai dapat color yang u nak.

jimat.beli jeans murah je.

Nej Jalidar said...

rm 155? eeekk!!

guess it's diy for me then. borong je jeans dekat bundle sambil eksperimen. HAHA. thanks! :D

keCik said...

your welcome.

heyy i loveeee your blog and artwork.can i get your email?(sounds macam gay but i'm NOT!)

ym.hehe