Thursday, January 21, 2010

Alamak

Uh oh uh oh

Tak, ini bukan lagu Mama Do from Pixie Lott tu.

Sigh. Sebab ni lah aku skeptical dengan Facebook, sebab SEMUA orang ada Facebook. Dan bila SEMUA orang, termasuk lah ipar duai sepupu sepapat makcik pakcik segala saudara yang ada. Kali ni dah makin hebat, Ayah dah ada Facebook. Wow, zaman dah berubah, dunia dah maju, ayah dah moden, privasi dah kurang.

BIG SIGH

Lepas ni jangan Umi pulak yang buat Facebook, kalau tak memang aku delete akaun aku.

7 comments:

Diya Bedebah! said...

orang tua zaman skrg
hahah
eh eh eh
pindah sekolahhh kee?

Nej Jalidar said...

yeah, dari tahun lepas kan
tak tau eh? -.-

keCik said...

haha samaaa

abah i banyak kali add dekat fb but tkpernah approve

Diya Bedebah! said...

ehhh! tahun lepas bukan ada ke?
pindah mana haaa?

Nej Jalidar said...

oh i mean akhir tahun lepas.
meru, klang. tahu?

Diya Bedebah! said...

klang?
ohhhh
tu skola apa?
teknik ke mrsm ke skola bese? *lembab*

Nej Jalidar said...

haha, sekarang smk puncak alam, sekolah harian tapi bukan all-girls mcm convent. sekolah campur