Monday, March 1, 2010

Saya Ok




Siesta untuk beberapa hari. Ujian satu.

-Kecoh lah kau, orang lain pun ujian jugak.

Ok tapi saya tak study pun. Tadi Wan, Enot semua minta aku ajar math. Masuk bab graph je Wan terus 'Weh, mampus lah aku macam ni kalau masuk shaded region semua macam shit ni' (lebih kurang macam tu lah dia cakap. FYI orang panggil dia ustaz.) Aku pulak dalam hati 'Dem kenapa aku tak ingat langsung semua niiii?!'

Semalam satu rombongan datang rumah promote jual tudung. Akhirnya beli juga, dua lagi tahu tak. Hahaha. Sila lah visit blog Kak Nurul Banyak Cakap dan Facebook Kak Jannah Cakap Kosong. Nak bling bling atau corak pergi Kak Jannah punya, nak yang plain pergi blog Kak Nurul ye. Saya dua dua pun beli. Hee.
Eh promote ni takde dapat percentage sikit ke ha?

Lepas tu menghasut aku bagitau dekat Sunway baju cantik lagi murah. Sah sah bulan 3 ni aku pokai nanti.

Eh, tapi, ahhh, ada duit ada duit! Hihihi, baru je teringat.
Ok set, lepas ujian ni bawa saya pergi Sunway haaa.

5 comments:

HELL ELLE said...

apa nama dorang punya facebook?

Nej Jalidar said...

oh klik je 'facebook kak jannah cakap kosong' tu.

nurul cakapcakap said...

ehh kena promote la. hmm nnt bagi 25% okay.haha simpan lagi duit untuk baju emenji yg lawa tuuuu.

Nej Jalidar said...

haha dah ada duit lah. lupa dah masuk bulan 3, jadi duit bulan ni dah masuk. hihihi.

nurul cakapcakap said...

berlagak ya budak kecik bwh umur ni. kalau ada duit jgn lupa buat amal jariah untuk org yg lebih tua. rajin2 buat pahala belanja gue haha