Monday, April 19, 2010

And

Not the same
Not the same
Not the same

Don't you ever wondered what clouds taste like?

I take my words back at my growing appetite. Now I just don't want to eat.

.............................

This evening's text message throughout science class till at home ;

*Adree tanya aku into music jenis apa. Aku cakap aku suka band British.

- Oh haha, okay okay, so Yuna lah ni eh?
- Apa pulak tiba-tiba kena mengena Yuna pulak?
- Haha, yelah, UK stuffs kan?

Sampai sekarang aku sebenarnya tak faham apa point dia. -.-


footnote : Arif tak online. Baru nak berlagak dekat dia pasal Fuji Instax. Jiha kata dia mesti tengah menonggeng buat assignment. Haha.

4 comments:

asyraf (arif) said...

apa barang x on9 menonggeng buat assignment.
orang on9 g jenjalan kedah pusing2 sana.
haha
ulang lagi.
gua ada POLAROID
POLAROID!

Nej Jalidar said...

elehhh.
setakat ada polaroid tapi takdak filem BAIK TAK PAYAH
hahahaha

asyraf (arif) said...

eh.
tunggu.
film boleh dicari.
tapi polaroid.
sng ke nak cari?
ulang POLAROID.
BUKAN FUJI INSTAX COPYCAT POLAROID!

Nej Jalidar said...

malas ah nak layan arif ni
-.-