Saturday, July 24, 2010

This Is How We Roll

So semalam balik Kajang. Dia pun balik Cheras :3 Oleh itu kami keluar sama-sama pada hari ini.

Cari breakfast sampai Saujana tapi roti canai dah habis. Aku insist dah tengah hari so memang obviously dah habis. Dia insist still pagi lagi so kenapa orang Malaysia suka makan berat berat (nasi berlauk) time pagi? Masa tu pukul 11.

Then terjumpa pula Dyba (btw kau dah nampak makin kurus sekarang) yang bagitau pasal karnival SMKSI. Tapi lalu je sebab dua dua pokai takde duit nak beli kupon and masing masing taktau nak pergi mana so melencong ke Putrajaya. Sampai sana dua dua still macam blur nak pergi mana so pergi Taman Botani (yes, seriously, I'm not kidding). Sekali ada lah pula event Formula Future. Haha, layan je lah.




Tapi lepas tu kami cabut sebab panas terik. Round sekejap tempat tu sampai keluar peluh. Then kami pergi dekat tempat parking dekat area Presint 2 (yang area bangunan kerajaan tu) and dia ajar aku driving :D

Tengok lah muka tu, excited sangat kononnya, padahal punyalah kecut perut.

Dapat hadiah ter-paling-lah comel
Thank you :)

Footnote : So, lepas ni another sebulan lebih or maybe even more if tak jumpa time raya. Dia cakap jangan menangis nanti, aku senyum je.

1 comment:

wtfaris said...

i love you najihatul aulaa <3