Sunday, August 8, 2010

I'm Fine

Saja saja tukar nama blog. Malas tukar link sebab leceh. Dah, jangan nak banyak bunyi.

Tadi (dan semalam) kemas rumah, mostly kerja aku lap tingkap. SEMUA tingkap. Penat, tau tak? PENAT. Sampai tangan pun lebam lebam. Tak guna punya tingkap.


Tengoklah orang malas kemas bilik betul betul, main letak je buku sekolah dekat tepi rak. Kalau kemas pun, by Tuesday evening semua buku dah berterabur dekat lantai. Oleh kerana dah bekerja keras jadi dapat guna blind Ikea untuk bilik. Jyeahhh!

footnote : Oh yeah, aku memang jenis yang tak berapa nak reti kemas selimut katil semua. Dah kahwin nanti pandai pandai lah aku.

2 comments:

petisuara said...

i seriously like ur bed..beli kat ikea kan?

Nej Jalidar said...

haha yeah. ramai je ada bed mcm tu kut :)