Thursday, September 9, 2010

Yayyyyy!!


Semalam sampai.
Hihihihihihihihihi.
(Ok dah, annoying sangat)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Maaf kalau ada yang tersinggung sama ada sedar atau tidak. Saya demam dan kurang sihat oleh itu tak berapa nak larat nak wish semua orang personally. Kredit handphone pun Encik Boyfie yang top-up kan semalam (Thanks, sayang awak).

p/s : Semua orang jaga diri dan raya safely okay. Al-Fatihah kepada arwah Engku Arif Adlan, a mutual friend of mine yang kembali kepadaNya baru-baru ini. Semoga Allah merahmatinya.

6 comments:

alfi said...

very nice camera..berapa hrga ye

Nej Jalidar said...

thanks. around RM220 including postage :)

alfi said...

beli online ye..blh bg link x?

Nej Jalidar said...

oh this one dapat dekat mudah.com. cuba lah search. banyak lagi kamera mcm ni yg orang lain jual dekat situ

alfi said...

thanks ya.btw selamat hari raya

Nej Jalidar said...

selamat hari raya juga :)