Tuesday, November 2, 2010

Go You!



Ini sahaja gambar yang I boleh cari jadi jangan banyak complain pula okay. Siapa suruh pergi privatekan gambar? Muahahaha.

Okay so nama empunya gambar dia atas ialah Adree, sila tepuk sikit. And yes I curi gambar fb you sebab tak ada gambar lain, kalau nak complain sila complain bila dah boleh buat free call.

Okay we first met dekat flickr kut (cewah macam nostalgik sangat kan) then masa tu still guna mypace dan kemudian ke fb. Bila dekat fb seronok kacau dia ni dekat chat. Sebenarnya tak pernah jumpa pun lagi but I guess we're pretty good friends and dia ada tolong buat kan page kelas saya untuk majalah sekolah (tepuk lah lagi).
Malangnya saya masih hutang dia makan pizza.

Ya, this guy yang akan menyambut birthday yang ke-20 malam ini sanggup pau budak sekolah untuk belanja dia makan pizza. Hahaha.

Anyways,

Happy 20th Birthday
Afif Adree
May you are blessed with longevity and prosperity
and enjoy all the fun shitz (your word) you're gonna have.


Dan yeee nanti I belanja pizza.
Hish, macam bukan 20 tahun. Haha, kidding Adrayy.

p/s : Yeah I'm gonna wish you multiples of times, jangan banyak tanya.

2 comments:

adree said...

hahaha!thanks alot nejj!i really appreciate it!and i dont mind if u nak wish banyak kali pun,haha!and again thanks nejj for making this post just for me,im glad that we're friends :D p/s:i pakai line,so xda free call :(

Nej Jalidar said...

alooooh no problem lah. birthday boy kena lah dapat special entry kann. haha
alahai yeke? i lupa lah. oh well nvm.