Wednesday, December 15, 2010

Over

Happy is an understatement.
Overjoyed? Yeah, that's more like it.







Eh kejap, nanti jumpa jugak muka muka ni dekat BBQ kan? Cehhh.


Ye, tahniah untuk mereka mereka yang dapat pergi event Yuna/Maysaa tu. Ye aku sakit hati tak dapat pergi. Ok? Fine, pergi main jauh jauh, memang hobi aku bercakap dengan diri sendiri. Bai.

4 comments:

BEJAHAHA ™ said...

Kan, bengang kann? Dahla ramai gila update, rasa nak jerit.

Nej Jalidar said...

Yeahhh. Ni lagi sakit hati semua kakak I pergi, semua buat entry pasal benda tu. Pfffttt -___-

Emira Saizali said...

nak tanya lah
mana nak beli lomo camera yang murah?

Nej Jalidar said...

ahhh depends jenis kamera and kedai yang jual. but for the most part i love this shop :D

http://www.theclickshop.net/