Monday, February 14, 2011

Entri Campur Aduk

What I wore last Friday


Gambar tiada kaitan dengan apa yang aku nak tulis sebenarnya. Oh well. Lepas ni aku nak mula buat 'What I Wore Today' lah. Sila doakan usaha aku untuk entertain diri sendiri semasa cuti kali ni berterusan. Tapi kamera kena hantar servis. Atau beli lens baru. =______=

Which brings us to this topic. I need money. So I guess I'm selling some of my shirts or stuffs.


Okay sebab aku dah sangat tension. Ini ada aku nak cakap ;

Sure, kita semua entitled to have our own opinion tapi jangan pandai-pandai nak halalkan benda yang haram. Jangan tanya aku atau kawan kawan kau unless kawan kau memang cukup berpengetahuan. Pergi tanya orang yang sepatutnya, bukan sebarkan apa yang kau fikir betul. I admit that I'm not that pious of a person, but some things are just not to be done.

Dah. Itu saja. Maaf aku emo sekejap.


p/s : MICK JAGGER WAS AWESOME AT THE GRAMMY AWARDS! Can I have your number? Hihihi

8 comments:

ween said...

nice outfit babe! :) pls keep the outfit post coming, would love to see n being inspired.

btw. i wish u own a follower widget here, intended to follow u but my bloglist already reached 300+

can't do it manually, unless u have the follower widget -_-

Nej Jalidar said...

thank you! :) i'll try my best. hopefully i wouldn't abandon this project this time. lol.

oh okay sorry i removed the widget then i forgot tu add it back.
now it's already back dear.

thanks ya :D

nurulSYAFIKA. said...

nej comel! (:
love ur shoes lah nej

Nej Jalidar said...

aww thanks! :)

nurulSYAFIKA. said...

nej stay shah alam kan? eh betul ke?

Nej Jalidar said...

eh takk. I stay meru klang, but selalu lah juga pergi shah alam sana

nurulSYAFIKA. said...

oh (:
ur stylish nej suka tgk, comel je.
btw, lawa jugak style selendang tu (:

Nej Jalidar said...

aww thanks! :)
haha ala hentam hentam je I pakai tu ;p