Friday, March 18, 2011

First Attempt

Ok firstly aku minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki kalau ada tersalah kata. Ini vlog first aku dan aku tak ada topic nak merepek so aku merepek pasal Rebecca Black. Plus ni kira macam trial run dan kualiti kamera aku sucks. Nanti aku buat yang proper punya Insya-Allah kalau dapat laptop (tone mengharap). Sementara tu, ini video aku yang merapu dengan bahasa yang tunggang langgang. Kthxbai.



p/s : loading memang agak bertahun dekat sini (at least on my desktop lah), kalau nak tengok boleh pi sini http://www.youtube.com/watch?v=E24bFY5-YWs

5 comments:

cik muss said...
This comment has been removed by the author.
cik muss said...

It sucks right ? I mean the Friday song .

Nej Jalidar said...

Yeah. Still rasa 'WTH?' sampai harini. Haha =_____=

Anonymous said...

this video made me realised that you're hmmm kinda ..hmmm cute..*shocks*

Nej Jalidar said...

lol whutttt? hahaha thanks anyway. siapa cik anon ni?