Wednesday, March 2, 2011

Random Update #3



Sorry marah marah kau hari tu. PMS sikit rasanya (rasanya lah). Nanti belanja aku sushi okay? Kau tak suka kau tak payah makan, biar aku je yang makan. Dan jangan nak gedik sangat.

Oh ya. Selamat bulan Mac kepada semua orang! Aku pun tak tahu apa yang aku update ni since tak ada topik pun sebenarnya. Unless you wanna talk about food! No? Not even about cakes? Mac & cheese? Soto? No? How about Asam Pedas? Mehhh, you're no fun.

Clues : Nej need to a) Diet or b) Exercise.


Diet tak pernah berkesan cuz aku lapar siang malam. Umi kata sebab aku nak mem'besar', whatever that means. Oleh itu, belikan saya treadmill satu? Boleh lari sambil tengok tv kan? Hewhewhewhewhew *pengaruh Bejahaha.

Oh haritu mimpi Bejah, hahahaha. Ok, 'bejahaha'. Get it? Tak? Ok never mind aku dah merepek lagi. *sorry Bejah!


Looking forward for a (hopefully) great month! Eh eh lupa! Bulan ni result keluar! =______=


p/s : kepada si polan yang dok nak mulut celupar dekat Effa ; KAU TAK ADA LIFE EH?

8 comments:

Q said...

soto sodap

Nej Jalidar said...

yes sangat lah sodap!

BEJAHAHA ™ said...

Mari kita berHEWHEWHEW :P I tau u tak ada mimpi u blanja i lagi kan, it's okay. I sanggup tunggu HAHAHAHA

P/S : Bengang dengan anon yang dengki dengan effa.

Nej Jalidar said...

Hahahaha okay kita tunggu. Takut I mimpi you belanja I pula. Haaa macam mana tu? Haha

Kann? Kalau berani sangat guna lah nama betul. Grrr

Shazlina Shafee said...

wahhhhh soto norainis is the bestttt! haha :P

Nej Jalidar said...

YEAAAHHHH!!! aku rindu makan soto norainis sebenarnya T____T

Shazlina Shafee said...

haha aku punnnnnnnnnnnnnnnnnn :(
dtg la kajang and makan soto norainis yang enak tu dgn aku ezzaa khusu kayyyy :D

Nej Jalidar said...

haha nanti lah ye shazzy yang comell.