Wednesday, March 16, 2011

Random Update #4



Sebab malas nak menulis jadi hari ni kita buat list :

- Result SPM 23hb ni. Nightmare malam tadi sangat horrible sampai tak sanggup nak cerita *shivers*

- Trackpad buat hal jadi tengah risau dan cuba stay away dari excessive usage of phone harini. Which is hard sebab aku seorang twitter addict. See? I admitted it. I'm recovering!

- Budak PLKN dah balik, so Haziq dah balik. Aku cakap aku rindu dia, dia kata aku gemuk. Adil ke macam tu? Ha? Adil ke? =_____=

- Kucing aku dok mengiau tak berhenti henti sampai Umi jadi tension last last dia meleter kucing aku. Now aku yang tension sebab dengar mak aku meleter kucing aku.

- Filem masih belum dicuci. Kedai dekat Puncak Alam kata kena tunggu sebulan baru siap. I'm like 'Whuttt? O____O' So kena pergi Shah Alam lah nampaknya.

- Sangat mengharap dapat lesen secepat mungkin sebab aku dah itching nak merayau bawa kereta.

- Seriously, aku perlu pergi shopping. No argument.


Oh ya hari ni ramai betul yang kongsi birthday ye?

Happy Birthday kepada Bejah, Akmal 'Addam' Azri, dan anak saudara saya di Sabah ; Addak Iqbal :)


p/s : Tak ada kredit, sebab tu tak boleh nak wish through text.

4 comments:

takutake said...

apa yang tak adilnya. dah kau memang gemuk.

Nej Jalidar said...

=_______________=

Anonymous said...

hi nej, kat mana you beli cam you pgg tu? is it poladroid cam? mana you beli? tell me pls? tell me??? do reply pls? i nak beli too? jual kat i puhleasee? hehe. -.-

Nej Jalidar said...

haha it's not polaroid sebenarnya it's fujifilm instax. cuba google the click shop malaysia, I beli online dekat situ but now diorang dah ada physical shop dekat PJ tak salah I. ahaha mana boleh jual lah cik anon, sayang tu.