Wednesday, April 13, 2011

lagi lagi kau minta title

Fed up dah nak fikirkan title.

Minggu ni patutnya aku balik Kajang.
Tapi tak jadi.
Minggu ni patutnya dapat lepak dengan Bejah & Effa.
Tapi tak jadi.
Minggu ni patutnya finally dapat lepak dengan Meon.
Tapi tak jadi.
Minggu ni patutnya buat Nutella cupcakes.
Tapi tak jadi.
Minggu ni patutnya keluar shopping.
Tapi tak jadi.
Minggu ni patutnya jumpa Cik Abang.
Tapi tak jadi.

*tarik nafas panjang panjang*



On another note, aku kena panggil pergi temu duga biasiswa JPA.
On another, another note, pagi tadi Cik Abang ping aku banyak banyak banyak kali sampai aku terbangun dari tidur dengan penuh annoyance dan jawab dengan 'Em' sebab aku tak kisah, bukannya pakai kredit pun. Lepas dia kejutkan aku, dia pulak tidur. Ni aku nak kejutkan dia dah berpuluh ping aku hantar tak juga bangun bangun. At least aku reply jugak walaupun dua huruf je.

9 comments:

BEJAHAHA ™ said...

Tak apa, next time okay. InsyaAllah :D

BEJAHAHA ™ said...

Btw nej, all the best for the interview yaww :'D

Anonymous said...

Hai Nej, Cik Abang awak main kayu kayu kt belakang awak. What kind of Cik Abang he is if he kept told other people yg dia dh break with you walhal, you guys are still together? If you ask him this, idk if he will be frank w you or not, but this is the fact. Trust me, kbye.

Anonymous said...

To anonymous : ehh, iyaaa kahh awak ? Omg ! Serious you buat I gelak . Hahahahaha . 3 orang sahabat siti khadijah abu ahamad ! Nice try ! Hahahaha :)

Nej Jalidar said...

Anonymous darling, I don't trust anonymous source much because they usually don't have the best intentions around, but thank you for the tips. Buat susah susah je kan nak cari girlfriend my cik abang tu? Maybe if you use your real identity instead I'll be more tolerable. Even that, you wouldn't have posted here if you really want to warn me or whatsoever kan?

Kalau masih tetap dengan pendirian anda tu, sila lah message saya di facebook, bukan di sini sebab it seems awak nak buat public humiliation which is the wrong step and I'm just saying this in case you are underage. You are, right? :)

eja said...

Apa masalah kau Muhammad Suhairizad Jasmin Hashim?? I've told you I hv nothing to do w this. Nk petik petik nama aku kenapa? Kau dh penipu, player, dh kantoi, jgn nk blame other people for your own fault. Hidup tk jujur susah bro, SUSAH. Tolong lh advice cik abang you ni Nej, kthx.

ejad :) said...

hahahaha , sudah suda lah yeahh :) dan kalau bukan anda , bagaimana anda tahu ini blog girlfriend saya ? haha :) bagus kan ? pelik juga saya tu -.- sudah sudah lah jadi stalker yea . awak tu na spm tau :) focus spm lah yeah :) hehehe .

Nej Jalidar said...

LOL. Weh kalau aku cakap 'Bolos saja diri kita!' sekarang ni dah wrong timing ke?
Bro jom keluar next week, belanja aku karaoke. Kau hutang aku kan? (Sila jangan buat buat tak tahu)

bf anda :) said...

Hahahaha , masih ingat lagi ke ? Hahaha . Aduhh . Nanti nanti lah ye :) ahahaha