Sunday, July 19, 2009

Oh Tidak

My phone is in comma. I can't hear what the person on the other end of the line saying. Not a single word. None. Zilch. Time for a new phone. Rest in peace my dear phone. I'll miss you.

Padahal dalam hati tengah gembira memikirkan dapat telefon bimbit baru.

Dan kebosanan membuatkan aku tergerak untuk membuka satu laman web ni (nama telah dipadam dan di-general-kan sebab mahu mengurangkan saingan pembeli in case ada yang rembat dulu) untuk melihat kamera-kamera yang aku tak mampu beli tapi berangan dapat beli. Tap-tup-tap. Ternampak kamera idaman aku. Dengan harga yang murah. Hmm, handphone yang biasa-biasa pun ok jugak kan? Asalkan boleh main ringtone The Frattelis bila orang telefon aku. Tak perlu Blackberry atau Iphone (padahal malam tadi dah berangan sampai mimpi buruk). Hmm, bila difikirkan, it's a good investment buying that camera. It is a lomo camera and a twin lens reflex. Dan rasanya kamera tu tak banyak ada di sini.

Say hello to Blackbird Fly 135 TLR


Dah kata dah, akhir-akhir ni aku tamak. Semua aku nak. Hahaha.

9 comments:

ngkuarifadlan said...

ade jual kat mooks la.
hahahaha.
400.
i nk bli gak dlu time harge gye 300.
but nw da naek

Nej Jalidar said...

yup tau dah naik
this one baru jumpa yg agak murah
so tamau ckp lah
hahaha
tapi still survey lagi

Amir said...

waa nk nk nk !
;p

Nej Jalidar said...

amir, jom beli sama-sama. mana tau dia nak bagi diskaun kan? haha

ngkuarifadlan said...

brape murah?

Amir said...

nak2 .jom je .
:)

Nej Jalidar said...

ngkuarifadlan : about RM 450 or 425 i think. not sure lah itu yang paling murah ke tak.

amir : tapi rasanya yang i jumpa ni dia jual satu je kut. hehe.

Amir said...

takpe .klu mcm tu kita kluar same2 je .jln jln :)

Nej Jalidar said...

hahaha. sure! bila u free? ;D