Wednesday, November 18, 2009

Annoying

Sangat sangat annoying bila aku discover budak lelaki yang selalu bergaduh dan saling maki hamun dengan aku semasa sekolah rendah boleh jadi kacak dan 'hot' sekarang. Terlalu annoying sampai tak terkata. Ini salah satu bukti hidup ini tidak adil.

Oleh kerana stress, aku end up membeli barang yang tidak perlu dan berlebihan di IKEA. Jadi sekarang bilik aku dah di-update (lagi).



String lights - I know, really unnecessary. It's not like I'm celebrating Christmas.


Really cool poster of New York City map. Verrry necessary because my room is freaking bare that it's driving me crazy. I can't stand too much neatness. Weird much, I know.


End product


End product


Random

7 comments:

n u r u l cakapcakap said...

wahh bukan main mengerlip bilik budak ni ye

Nej Jalidar said...

haha. bak kata umi, nak sambut krismas.
mari mari siapa nak buat photoshoot!
RM10 satu jam! hahaha!

emma songall said...

ok.sumpah.
ur room super duper awesome!

Nej Jalidar said...

nawww. it's just the average common bedroom with some crazy personal touch. everyone's room is awesome.

girl of glass. said...

loooove ur room lah nej
pliz be my interior designer
haha

Nej Jalidar said...

no prob amie, my fees are RM50k. deal? hahahaa

Nur Aisyah.....Mansor said...

lawo ktl hang.....cun...mcm bilik pengntn mlm petame da gak...hahah kiding....