Tuesday, November 17, 2009

Terajangkang!

Wedding Photography Camp, tapi entah kenapa aku tak boleh lupa ayat 'terajangkang'. Dah tu every time teringat aku senyum sorang sorang.






This is the male model.


And this is the female model.









The Akad Nikah Ceremony (Fake, obviously)














Reception & Bersanding












Okay, rasanya banyak yang perlu aku explain. Pertama, kenapa gambar akad nikah hitam putih? Sebab saya tak mampu beli speedlight, oleh itu gambar jadi warna kekuningan. Kedua, kenapa tak ada gambar pengantin atas pelamin? Sebab selain saya, ada lebih kurang 80 orang jurugambar lain dengan lens wide dan telephoto yang berkerumun di depan. Saya yang kerdil ni guna kit lens saja. Last last saya give up saya duduk di belakang, berdiri depan kipas sebab panas sangat. Teruk punya photographer kan? Oleh itu janganlah ambil saya sebagai wedding photographer anda. Hahahaa.

Oh dan ini gambar suka ria.







3 comments:

emma songall said...

its good shots.
walaupun dgn kit lens je.

Nej Jalidar said...

thanks, buat setakat yang mampu je. haha.

Nur Aisyah.....Mansor said...

hahhah hot btl male model.......cair sey....huhuu hot sgt...nnt orng kwen arong amek nejj as orng nye wed photographer taw.......aisyah