Saturday, January 2, 2010

Hidup Lagi




Bye 2009. Seronok berkenalan dengan anda. Boyfriend datang dan akhirnya pergi (naturally). Kawan lama pergi, kawan baru datang. Dapat kamera kesayangan, handphone rosak - tukar handphone, break up frust tak ingat dunia, mula obses dengan heels dan beg, jumpa kawan kawan yang sangat interesting, mula gila kamera TLR dan polaroid, spending habit dah mula kena keep in check, jagi girlfie kawan baik tapi lepas tu break - jadi kawan baik balik, pindah rumah, pindah sekolah dan banyak lagi rasanya tapi kalau nak tulis semua sampai bulan depan tak habis.

Jadi aku tinggalkan semua ni, simpan dalam laci ingatan dengan baik dan greet 2010 dengan senyuman dan berharap all the best untuk diri aku dan semua orang. Terima kasih everyone for all the memories, tak kira buruk baik pahit manis. Aku appreciate semua tu.

So hello 2010, let's have a good year shall we? :)

2 comments:

emma songall said...

great management,
all da best girl for 2010!

Nej Jalidar said...

thanks emma.
all the best to you too :D