Monday, January 4, 2010

Shush

Tadi ada budak comment gambar aku. Sungguh menusuk hati commentnya. Aku jawab dalam hati dengan seikhlas mungkin ;

B to the A to the B to the I - (ala ala ayat gdsjht.)

If you can't say anything nice, better not say a word.

p/s : Hari ni first day sekolah, homework dah bertimbun dan dah kena marah dengan cikgu. Budak budak baru kena ragging dan kena kutuk belakang. Apa agaknya yang diorang semua kutuk pasal aku dulu ya? Sebab kata si mat saleh berambut perang dan bermata biru "Those who gossip with you will gossip about you".

p/p/s : Dalam dunia ni, si keding tu seorang saja yang boleh panggil aku gemuk, tembam dan yang seangkatan dengannya selain dari geng separuh gila aku. Itupun aku maki tau.

2 comments:

emma songall said...

nej i notice ain idola kecil tue mcm muka u la.
seriously, same.
sibling ker?

Nej Jalidar said...

ahah
soalan ni will answer your question
'siapa ain tu?'
LOL ;D