Monday, January 31, 2011

Kitty Cat


Okayy. Seperti yang mungkin diketahui, that is Q (the cat, not the human - human tu aku).

Dan untuk pengetahuan anda (walaupun tak perlu tahu) Q is officially having a weight management problem. Yup. She have an obesity issue.

*I'm gonna let the fact sinks in


YA, AKU PUN BARU MENERIMA HAKIKAT YANG KUCING PUN BOLEH ADA OBESITI LIKE OMG! *ala ala Maria Elena*

Sebelum ni kami mostly suka suka je cakap Q obesiti, sekali doktor suruh dia diet. Like whattt? Oleh itu kami terpaksa paksa Q untuk diet. Amacam, comel tak? Kucing aku diet, kucing kau ada? MUAHAHAHAHAHAHAHA. Ok, maaf, cuti terlalu membosankan sampai hari hari twitter aku akan diupdate dengan ayat yang sama ('morning') setiap pagi. Sedih kan?


p/s : By the way, a friend of mine is giving away his cats for adoption. Anyone who is interested should visit Khalis's blog here

5 comments:

BEJAHAHA ™ said...

Gebunya kucing youuu, geram pulakkk hhehehehehe

Nej Jalidar said...

Hahaha. Nampak gebu sedap buat peluk peluk kan? Tapi tak boleh nak buat bantal peluk, mau kena cakar. Dia jenis 'can see, no touch' camtu =___=

Tuan Auz said...

comel nye kucing ko!!

Nej Jalidar said...

haha thanks :)

Mademoiselle said...

hello! come visit our store at http://www.moisellemade.blogspot.com
we are having Free postage promotion now! don't miss out!