Friday, February 4, 2011

I'll Eat You Up






*gambar dicuri dari facebook Bejah. Hihi.*


Sangat seronok okay (orang lama tak shopping yang cakap, jadi memanglah seronok kan). Sempat pula jumpa Bejahaha sekejap dan dia sangat comelllll dan lawaaaa dan putihhhhh okayyyyyy! Sempat lah borak sekejap dekat depan Maybank StarHill tu (cheh nama nak glamour je) lepas tu aku pusing balik pergi Pavi sambil singgah-menyinggah dekat Fahrenheit sebab mau cari air-cond. Malangnya aku lupa aku bawa kamera so tak ada gambar dengan Bejah guna kamera aku =___= *tahniah Nej, kau officially seorang pelupa, ketuk kepala kau sikit.

Okay perenggan ini untuk kau. Aku tengah dalam proses belajar bawa kereta/ambil lesen sekarang jadi sila bersabar sikit ye. Tak boleh nak jumpa selalu, mak ayah wa cakap wa anak dara, risau naik public transport sorang sorang. Wa keluar dengan lu pun wa curi curi tau. Nanti wa ada lesen senang lah sikit wa nak keluar. Lu suruh ambik pun wa tak kisah, tapi lu bayar minyak lah kan. Haha.
I'll eat you up, I love you so.

p/s : Siapa ada DVD Where The Wild Things Are? Nak pinjam lah.

4 comments:

Najiha Kamalrul Zaman said...

haha lawaklah nej. ok memang comel :p

Nej Jalidar said...

haha apa yang comelnya jihoon oiii? =___=

BEJAHAHA ™ said...

Hahaha mana ada putih lawa tu nejjjjjjjj, comel tu mungkin adalah skit HAHAHA BAPAK PERASAN =.=

Thanks nej, nice meeting you hewhewhew :D

Nej Jalidar said...

haha betul lah, you putih lahhhh. hahahaha okay sumpah you cute i tak tipu punya. :D

it was nice meeting you juga :)