Thursday, March 24, 2011

Muchos Gracias!

Budak yang lepas dapat result dok terconggok
dekat McD dari tengah hari sampai petang


Terima kasih for all the comments yang positive which made me go through all the studying and also the negatives who made me want to prove them wrong and hell yeah aren't you SO wrong?

So here's the moral of the story :

Kalau tak kenal orang, jangan nak rendah rendah kan orang, nak perli perli orang. Sebagai tenaga pengajar patut bagi sokongan ataupun tegur dengan baik. Bukan menyindir bagi students rasa down.


Kalau aku nak thanks tumblr for keeping me sane boleh tak?

Anyways terima kasih banyak banyak everyone for all the wishes :')

8 comments:

KUKU MERAH said...

Tahniah Nej !

Nej Jalidar said...

Terima kasih!

cik muss said...

Congrats Nej ! I bet your result mesti awesome kan ?

Nej Jalidar said...

Thank you! Haha yeah Alhamdulillah it's great :)

FONT BIASA.. said...

salam. hye awak. nak tanya, awak beli polaroid awak kat mane? tru web or direct shop ek?

i nak beli tapi taktau kat mane.

hope to hear from u soon.
thank u! :)

Nej Jalidar said...

Salam. I dulu beli instax tu through online shop tapi sekarang dia dah ada physical shop. Here's the link, hope it helped! :)

http://www.theclickshop.net/

FONT BIASA.. said...

polaroid dengan instax tu same ek?

Nej Jalidar said...

lebih kurang lah juga but it's actually a bit different. i cadangkan you google lah senang cuz kalau nak explain memang panjang