Wednesday, March 30, 2011

Sabtuday



















Perasan tak kalau gambar dengan SPTNKSWTHRT & Jezmine muka aku lain macam. Bila orang suruh senyum time segan jadi lah muka distorted macam tu.

p/s : Gambar black & white dicuri dari facebook SPTNKSWTHRT

Lepas pergi Old Blossom Box, pergi UiTM kejap. Sekarang berdoa dapat tempat and dapat kampus Shah Alam. CEPAT AMINKAN RAMAI RAMAI!

Oh ya bagi yang tak berkesempatan pergi semalam, ni ada lagi event. Datanglah ramai ramai ye :)



4 comments:

nurulSYAFIKA. said...

nej i nak pergi chic pop street market tu. kalau u pergi juga, insyaAllah dapat jumpa kan (:

Nej Jalidar said...

okayy. nanti kalau ternampak i tegur tegur lah, i ni kalau orang tak tegur i tak perasan. haha :)

Anonymous said...

ADA PUBLIC TRANSPORT TAK DEKAT DGN ONE JAYA TU ??

Nej Jalidar said...

ada. here's the info ;

How to get to Jaya One via public transport:

LRT: get off at Asia Jaya station and take bus number T628 or 629
Bus: from KL take bus no. U85