Saturday, May 28, 2011

Selesai


Orientasi selesai.

Next week dah mula kelas. Fuhhh. Nak mula kelas ni lebih cuak berbanding nak orientasi. Alhamdulillah dapat roommate satu kepala dengan aku. Satu orang TESL, satu Sport Rec, satu lagi sama dengan aku ; Law. Dah dapat jadual dan group kuliah, kena buat kawan baru nampaknya. Jadual aku mak aih pack habis. Tahan je lah setahun ni. Belum mula kelas dah pening kepala memikir nak skor CGPA.

Oh ya, how come nobody warns me about UiTM Shah Alam having too many steep & tall and just generally lotsa stairs everywhere? =______=

Berat badan aku turun 1kg woi lepas habis orientasi. Memang ohsem sangat lah kan. And now my stomach is making some weird sounds O____O

5 comments:

KUKU MERAH said...

Good Luck, Aulaa :)

Anonymous said...

woah macam mana boleh dpt uitm shah alam sedangkan u duduk area shah alam jgk...bertuah sangat!!!!!!!!

Nej Jalidar said...

kuku merah : thank you! :D
anon : lol entahlah. but yang course tu memang ada dekat shah alam so yeah. kinda lucky i guess :)

NURUL ATIQAH SAM KAMARUDDIN said...

asasi uitm shah alam? good luck. i am one of your senior. have fun at mawar :)

Nej Jalidar said...

yup! oh really? alamak malunya :")
thanks ya :)