Tuesday, January 24, 2012

Random : 24/366


Hasil voucher buku RM200 :

1 Moleskine
1 Report pad
2 Novels (one is for my mother)
3 Pilot pens (G-1 is my favorite but I don't always buy them because of the price)

Anyways, rasa macam dah tahu nak buat apa untuk degree. Tapi tak tahu macam mana nak bagitahu ayah *le sigh*. Sekarang seronok cuti 4 hari straight tapi weekends depan ni ahad baru balik rumah, tidur rumah satu malam, pagi pagi isnin balik kampus. Balik pun pasal baju tak cukup sebenarnya. Malas aih nak angkut baju bebanyak balik habis sem nanti, dahlah aku tingkat 2 (entah macam mana lah yang floor atas, lagi seksa mengangkut barang), jadi baju aku kena switch tiap minggu.

Dan a beneficial video walaupun mungkin ramai dah tengok, dan kalau anda adalah antara yang dah tengok, sila tengok lagi.



I do take notes about the political happenings, tapi kebanyakannya dramatic bebenar dan everyone disagrees that it comes to the point semua tak nak kalah tapi tak ada siapa yang fix the real problem. Makanya malas nak ambil peduli sebab buat aku emo lelebih je nanti. Plus, I never really like politics because it can show how foolish a person can be.

2 comments:

Alia Delaila said...

Hey what model of DSLR are you using I wonder? Since your photos are pretty and sharp :) I like them

Nej Jalidar said...

aww thank you for the compliment. I've been using Nikon D60 from my high school days till now :)