Monday, August 27, 2012

Oh My!


I finally got curious enough to watch the Gangnam Style video and my reaction is as follows :

"What?"
"......"
"What am I supposed to see here?"
"What the?"
"Oh my God."
"No, no, no. Oh God no, stop, don't."

It was funny, but in that weird horrifying way. And imagine the transition from listening the song above to watching Gangnam Style. It does affects a person you know.


Anyway, I have a pretty happy little piece of news to share!
Jeng Jeng Jeng




Tadaaaa! (No, bukan pasal Yuna, gambar di bawah tu yang lagi penting).

Bayangkan keterkejutan dan keterujaan aku bila bangun pagi dan ada follower di instagram beritahu blog masuk majalah (thank you Athyrah!). Sampai tahap ingat dia salah orang. Lepas tu bayangkan betapa separuh gila aku pergi mencari majalah ni (I haven't buy any magazine for months now) sebab nak make sure if it's true. Tipulah kalau tak rasa bangga dan appreciated (ada juga yang baca blog aku rupanya). Sebab sebenarnya, blog ni dah macam hidup segan mati tak mau pada aku. Lagi bila dah pegang phone baru, buat aku jadi malas nak pegang kamera (apparently it's common & I will get over it, somehow). Rasa rendah diri pun ada sebab I can think of some other blogs that deserves to be featured such as Kehoe's Mindbuggling. But then the issue is about hijab wearing girl, and I'm pretty sure Kehoe don't wear hijab. LOL. Ok, it's a joke.

Apapun, Alhamdulillah. Memang seronok lah bila ada yang nak buat review dan rasanya sedikit melambung pujian yang diselitkan. Jadi rasa takut untuk meet the expectation sebegitu rupa. And I'm really bad at responding to compliments, just fyi (I've a socially awkward complex thingy). That being said, thank you InTrend, it's a nice surprise for this 19 year old girl who almost gave up on blogging. Cheers.

p/s : maaf, kalau saya tengah teruja, bahasa jadi rojak terus sebab rojak lagi sedap dari western food. bahasa baku pun ikut terbang entah ke mana.

4 comments:

#ciksuzlin said...

Salam gojes~~ kita follow sini. Hope boleh kenal-kenal <3

Nej Jalidar said...

terima kasih. salam kenalan :)

Myra Abdullah said...

oh finally got to follow you =D
found your blog at intrend,congrats dear =)

Nej Jalidar said...

thank you very much Myra :)