Tuesday, August 25, 2009

She's A Genius

Yeah, lagu dari Jet. Yeah, memang dah lama. Jadi?

Oh ya, I'm baaaack.
Let's see, biar saya summarize kan beberapa hari saya menghilang dari Kajang ni. Hari Ahad balik Meru, kemas kemas dan angkat barang (lagi). (No more cleaning, thank goodness). Malam tu Haziq telefon tanya if saya ada rumah ke tak. Malangnya time tu dekat Shah Alam - berbuka dekat rumah sana. Maaf lah, raya nanti bila aku dekat sana, kau datang lah ye? Mak aku nak jumpa kau. Hahaha. Isnin pergi IKEA, survey furniture. Tak beli lagi sebab lupa nak ambil ukuran bilik. (Pandai kan? Kalau tak, mesti semua dah settle. Semua gara-gara lupa bawak pita ukur). Dan hari ni balik Kajang, melepas rindu dekat pc. Sejak balik tadi dah mengadap dah. Haha.

footnote : OMG Lubitel going on sale for RM300?!! You're effing kidding me! And just when I need to buy a new phone too! Argghh! Guess I'm gonna miss this one.  :(

footnote+ : BTW, thanks ngkuarifadlan for the tipping. I appreciate it. Though I don't think I can buy it.

2 comments:

takutake said...

apesal pulak mak kau nak jumpa aku?!

Nej Jalidar said...

sebab dia tak senang hati kalau dia tak kenal kawan aku.
lagi-lagi yang dah kira dekat macam hang. rumah nenek kau kan dekat.